Ring oss
010-494 77 10

Skrivande av uppsats, uppgift, referat. Redigering och korrekturläsning av uppsatsen.

Vi hjälper dig med ditt textarbete. Från referat till kandidatexamen eller masteruppsats.

Högkvalitativa skrivtjänster

Revisioner När du fått din text skriven av oss kan du be om obegränsade ändringar tills din uppsats är perfekt. När du är nöjd avslutar vi beställningen. Du kan komma tillbaka till oss i 30 dagar efter avslutad order för all hjälp du kan behöva.
10
antal beställningar idag
Gör din beställning.
I beställningsformuläret kan du välja antal sidor, krav, deadline, ämne för uppsats och annan information. Priset beräknas automatiskt.
Processen
När du har betalat för beställningen börjar vi arbetet. Beroende på textmängd tilldelas 1 eller flera författare. Dessutom läser och granskar minst en person texten innan den levereras till dig.
Revisioner
När du får din text skriven kan du be om obegränsade ändringar tills din uppsats är perfekt. När du är nöjd avslutar vi beställningen. Du kan komma tillbaka till oss i 30 dagar efter avslutad order för all hjälp du kan behöva.

Bra pris för bra kvalitet!

Referat
kr
7000
  • Kort text om varje ämne.
  • Upp till 10
    sidor.
  • Alla vetenskapsområden.
  • Ingen plagiering
  • Layoutkontroll, titelsida och litteratur.
Kandidatuppsatser
kr
37000
  • Djup vetenskaplig forskning
  • Teori och den praktiska
    delen
  • 50-60 sidor.
  • Layoutkontroll, titelsida och litteratur.

Masteruppsatser
kr
60000
  • Djup vetenskaplig forskning
  • Teori och den praktiska
    delen
  • 60-80 sidor.
  • Layoutkontroll, titelsida och litteratur.
  •  

Vad säger våra kunder om oss?

Bra service. Beställde 10 sidor och fick de på 5 dagar. Spenderade ytterligare 2 dagar att redigera texten tillsammans med författaren. Sammantaget mycket bra resultat, fick perfekt betyg. Jag har redan rekommenderat er till mina klasskamrater.
Emma Z.
Jag beställde 25 sidor för min kandidatexamen, behövde ytterligare information och material. Era författare gjorde ett bra jobb, korrekturläsarna hjälpte också till att göra stilen samma som min del av arbetet. Har inte fått betyg ännu, men tror resultatet är bra.
Sarah H.
Har rekommenderat er till min vän. Mitt arbete behövde skrivas om eftersom föreläsaren inte var nöjd med min uppsats. Nästan hälften av texten skrevs om av er, jag klarade uppgiften och föreläsaren hade inga klagomål efter det.
Lena W.

Vi skriver riktigt bra alltid korrekta dina ansvarsfullt texter

Våra akademiska tjänster

ghostwriters
hausarbeit agentur
Textskrivning
Vi kan skriva din text från början till slut. Eller så kan vi skriva bara den del av din text som du behöver hjälp med, täcka ett av ämnena eller skriva den mängd texter du behöver. Allt enligt din stil, krav, med alla citat och referenser.
bachelorarbeit schreiben
Redigering
Om du redan har skrivit en text och vill att vi ändrar den enligt dina krav är det en separat tjänst med lägre pris. Ibland kräver en redan producerad text som vi ombeds redigera riktigt stora förändringar och det blir nästan lika mycket jobb som att skriva från grunden. Varje situation hanteras individuellt och vi hittar alltid en lösning.
masterarbeit schreiben
Korrekturläsning
När du har skrivit klart din text och behöver någon som granskar den. Du får rekommendationer och råd ur neutral synvinkel - vi är här för att hjälpa dig. Vi läser din text och skriver ner förslag, insiktsfulla kommentarer och rekommendationer till dig. Men vi gör inte allt arbete åt dig. Perfekt när du behöver en professionell granskning av din text innan du skickar den till din lärare. Skriv om text

Vad gör oss till det bästa alternativet för dig?

Vi är starkt inriktade på kvalitet. För oss betyder kvalitet perfektion, säker hantering av klientens data och anonymitet. Vi har vidtagit alla nödvändiga åtgärder för att garantera våra kunder dessa kundrättigheter och garantier:
Betalningar som görs via Paypal kan alltid återbetalas till kunden. Paypal har ett enkelt alternativ för att göra anspråk om det behövs. Så din betalning är säker
Vår juridiska enhet är baserad i Storbritannien som enligt lag tillåter akademiska skrivtjänster och upprätthåller höga krav på användarnas datadistribution
Varje beställning bearbetas av minst 2 personer (författare och korrekturläsare) som garanterar kvalitet och revision från en annan part. Författaren får betalt först efter att du är nöjd. Skriv om text
Obegränsade versioner för varje kund. Tills din uppsats är perfekt. Vi är verkligen intresserade av att perfektera din text, leverans är endast möjlig när du är 100% nöjd.
De bästa författarna. Vi arbetar inte med dåliga författare, endast de bästa författarna är bra nog åt våra kunder. Mindre problem, snabbt arbete och bra resultat som gör alla nöjda.
referat schreiben

Kan läraren hjälpa mig med min uppsats?

Vill du förbereda en riktigt bra uppsats? I det här fallet kan du inte glömma en faktor till. Detta är konsultationer med lärare. De senare är särskilt användbara och nödvändiga. Det är under dem som du kommer att kunna få professionell rådgivning och även få svar på dina frågor. En annan viktig detalj är att lärarnas råd kommer att vänta på dig i varje skede av förberedelsen av detta projekt. Men konsultationer kräver ofta förberedelser i förväg - det är nödvändigt att i förväg fundera över vilka specifika frågor du skulle vilja diskutera med din lärare.

Informationskällor för din uppsats

En av de viktigaste elementen som du definitivt kommer att behöva i händelse av att du siktar på att skriva en bra uppsats är informationskällor. Den goda nyheten är att det finns många källor du kan använda för att skriva din uppsats. Väntar på din uppmärksamhet: läroböcker, rapporter, sammanfattningar, databaser, föreläsningsinspelningar, webbplatser. Det är viktigt att kunna välja bland dessa många informationskällor, men det finns många sätt att göra detta på, så det är viktigt att göra din research innan du börjar på din uppsats.

Hur skriver man den bästa uppsatsen?

Att skriva en uppsats är inte svårt när man vet vad man vill skriva. Glöm dock inte att undervisningen ska vara logisk, konsekvent, det ska inte finnas några tankar eller platser med olika stilar. En allmän regel för att göra skrivandet av uppsatsen lättare för dig själv är att planera det. Denna plan kommer att skilja sig från den första delen genom att du i den första delen planerade vad du ska skriva, och i den här - hur du ska skriva.

Vanligtvis när man skriver ett examensarbete finns det en generell regel - vi kommer på innehållet först. När innehållet verkar logiskt och sammanhängande och arbetsledaren godkänner det och vi skriver själva uppsatsen. Med innehåll är det lätt att skriva verket, för på så sätt delas verket upp i delar och man skriver varje del för sig, t.ex. sektion eller undersektion.

Det är utan tvekan viktigt att följa metodkrav. Detta är dock bara en form. Ämnet och idén om själva arbetet är mycket viktigare. Försök att inte plagiera ditt arbete när du skriver, eftersom universiteten i allt högre grad förbättrar sina plagiatkontrollsystem och till och med ett eller två kopierade stycken kan resultera i att hela uppsatsen avvisas.

Hur börjar man skriva ett examensarbete?

Känner du till talesättet att även den längsta resan börjar med ett enda steg? Detta uttryck är också idealiskt när vi pratar om att skriva en uppsats - de flesta studenter skjuter upp och skjuter upp för att... de kan bara inte ta det första steget. Det är i sådana fall som det är värt att känna till sätten att börja skriva en uppsats. Så var börjar man? Och för att starta denna långa och inte helt lätta process skulle det vara värt att välja ett ämne. Det återstår bara att tillägga att det finns många tips om hur man väljer ett arbetsämne. Du kan förresten alltid rådgöra med den föreläsare som övervakar ditt arbete angående valet av ämne, men två saker är viktigast: för det första måste ämnet vara relevant och för det andra måste ämnet tilltala dig. Detta är viktigt eftersom ämnets relevans är ett av de viktigaste kriterierna för att din uppsats ska utvärderas senare, medan om du väljer ett ämne som intresserar dig kommer du att skriva uppsatsen med mycket mer entusiasm. Nåväl, efter att ha valt ett ämne som är relevant och av personligt intresse för dig, återstår bara att gå vidare till nästa steg. Därför är det lätt att förstå varför det ofta skämtas om att det är halva jobbet att välja ett ämne.

Om du behöver en uppsats av högsta kvalitet och anonymitet till ett bra pris